capit

Reperi i njohur Capital T ka publikuar këngën e tij më të re me titull “Fly up” e cila është pjesë e labumit t1% tij më të ri “Slumdog Millionaire” që do të publikohet me datën 1 mars.

Kënga është diss dhe ju dedikohet të gjithë atyre kundërshtarëve të reperit duke ju thënë se “ata s’janë kërkah”.