Cani

TIRANË – Lehtësitë tatimore për bizneset kanë qënë sot në fokus të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave në Kuvend, në të cilin, Ministri i Financave Shkëlqim Cani ka mbrojtur ndryshimet në ligjin “Për procedurat tatimore në Republiken e Shqiperisë”.