meta-donald-lu_0
Ambasadori i SHBA-ve në Tiranë, Donald Lu mëngjesin e sotëm është në Kryesinë e Kuvendit, në një takim me Ilir Metën.

Takimi bëhet një ditë pas debateve në parlament, për krijimi i Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Kreu i LSI ftoi opozitën ta depozitojë në kuvend sipas rregullores, për ta kaluar në votim.

Ngritja e Byrose Kombetare te Hetimit do të hetoje korrupsionin e zyrtarëve të lartë të shtetit dhe është një nga prioritetet e ambasadës amerikane për këtë vit.