20170608_222304

Nga studioja e Të Paekspozuarve Ben Blushi ka denoncuar një anomali të madhe të këtyre zgjedhjeve. Televizionet që u shesin në të zezë orë pafund partive për të transmetuar mitingjet e tyre. “Unë kërkova të transmetoja mitingun hapës tè fushatës dhe më thanë: duhen 3 000 euro si partitë e tjera” tha. Nga vinë këto para që paguhen nën dorë për TV që janë bërë si dyqane me pakicë” pyeti ai? Natyrisht nga trafikantët e hashashit ishte përgjigjja.