Deputeti i PS Ben Blushi dhe Ministri i Brendshem Saimir Tahiri, gjate nje mbledhje te grupit parlamentar te PS, ku Rama ka deklaruar se fale puneve te mira te kesaj qeverie, shpresat per rilindjen jo vetem nuk jane fikur por jane forcuar edhe me tej.