blushiii

Kreu i LIBRA-s, Ben Blushi është takuar me protestuesit e Zharrëzës, të vendosur përballë Ministrisë së Energjitikës prej tre ditësh, në kërkim të të drejtave të tyre si të dëmtuar nga veprimtaria e nxjerrjes së naftës.

Nëpërmjet një statusi në Facebok, Blushi shkruan se nuk ka protestë më të vërtetë se kjo e banorëve të Zharrëzës dhe i uron fitimin e të drejtave që kërkojnë.