20170608_231103

Ben Blushi ka deklaruar tek Të Paekspozuarit se vota për Edi Ramën është fatkeqësi kombëtare dhe se ai në parlamentin e ardhshëm qoftë edhe një votë po të ketë nuk do ta japë kurrë që të bëjë kryeministër Edi Ramën. Të votosh për këtë kryeministër është të votosh kunder interesit publik tha ai.