uji-i-ftohte-pngAksi rrugor Uji i Ftohtë – Tepelenë është bllokuar si pasojë e rrëshqitjeve të tokës. Një masiv u shkëput dhe e bllokoi lëvizjen në një korsi. Nuk raportohet të ketë viktima. Autoritetet kanë dërguar një mjet për hapjen e kalimit.