Bleon

Është vazhdimisht aktive në rrjetet sociale, ajo vazhdimisht poston foto teksa shihet në shoqërinë e shumë miqve, kolegëve dhe fansave të saj. Së fundmi ka postuar një foto teksa shihet me “legjendën” e saj të gjallë, këngëtarin e madh Sabri Fejzullahu.