y

Ish-kryeministri Berisha ka postuar në faqen e tij në Facebook një foto të momentit kur Edi Rama dhe disa prej ministrave të tij ishin ulur në vendet e opozitës në Kuvend. Rama, jo për rastësi ishte ulur në vendin e Berishës. Ky e fundit e komenton kështu këtë moment.

“Miq, kjo foto e sotme deshmon dhe nje here se Edivin Kristaq Rama, pas Kompleksit te Edipit, nga i cili vuan qe ne lindje, kompleksi i dyte i tmerrshem qe do ta shoqeroje edhe ne ate jete eshte Kompleksi Sali. Eshte i pashprese!”, shruan Rama.