we

Kryetari i LIBRA-s pwrmes njw statusi nw rrjetin social facebook ka shkruar se partia e tij do t’i drejtohet kolegjit zgjedhor, nwse KQZ e ndryshon afatin ligjor pwr regjistrimin e koalicioneve pwr zgjedhjet e 18 qershor.

Blushi whstw shprehur se nwse dikush çmendet e çojnë në spital, por nwse një institucion çmendet duhet dërguar në Gjykatë.

Pas letrws sw PS dhe LSI, ku i kwrkohej KQZ-sw ta shtynte afatin pas datws 26 prill, KQZ pritet tw mblidhet sot pwr tw vendosur pwr kwtw kwtw kwrkesw.