beatri

Ka qenë një ndër statuset e saja të poastuara së fundmi në rrjetet e saj sociale. Është kjo këngëtarja Beatrix Ramosaj e cila ka “ngushëlluar” vetën me që është single me një status të tillë: “Those cold, rainy days when you’re in the mood for cuddling, hot chocolate and movies with your boyfriend and then you’re like..Oh wait single (Këto ditë të ftohta dhe me shi kur ti je në humor për gjëra romantike, çokollatë të nxehtë dhe filma me të dashurin tënd dhe je duke…oh prit unë jam single)