de

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha shprehet i vendosur në thirrjen e tij drejtuar kryeministrit Rama për debat.

Pasi i ka përsëritur disa herë ftesën gjatë mitingjeve elektorale që tashmë ka nisur në qytete të ndryshme duke prezantuar kandidatë, Basha ka gjetur një tjetër mënyrë për t’i bërë thirrje

Duke i bërë “tagg” në Facebook, e duke i kujtuar të mos ketë frikë dhe të pranojë debatin televiziv.