laze

Autoshkolla Laze na gjeni perballe Komisiariatit Numer: 2 per te kontaktuar na telefononi nepermejet nr :0692052583.

17012376_374294439623255_498538878_n17012376_374294439623255_498538878_n17035455_374294452956587_725638235_n17035455_374294452956587_725638235_n 17092160_374530252933007_391287641_n17028896_374294449623254_468529400_n17092160_374530252933007_391287641_n17077769_374529926266373_1468382136_n17078199_374294442956588_546099870_n17078130_374294456289920_606922833_n17005894_374295389623160_1643158585_n

laze 1laze 2

laze 3

laze 4

Java Botërore e Sigurisë Rrugore! SHPEJTËSIA VRET! Faleminderit për besim, duke na renditur si Më Të Miret.
Gjithashtu jane dhe perfqesues te Minitrise se Transportit Policise se Shtetit, dhe te Ministrise se Shendetesise, dhe perfaqeuses te shoqatave te ndryshme.