145

Autoshkolla ” LAZE ”, porta qe te con drejt suksesit te
pervetesimit te
njohurive te plota teorike dhe praktike mbi drejtimin e
mjetit…Nder
te paktat ne vend qe siguron ambiente
bashkohore….Klasa e mesimdhenies
eshte e kompletuar me kompjutera dhe programi mesimor
jepet me video. Per me teper kontaktoni nepermejet nr:0692052583

laze11

 

laze12

laze 13

laze 14