vladimir_gjuta1_4617
Arrestohet Vladimir Gjuta në tunelin Thirrë-Kalimash. Arrestimi i tij u bë i mundur nga forcat e RENEAS të cilat ishin të sinjalizuara për lëvizjet e tij. Ai ndodhej në një makinë me targa kosovare në momentin e arrestimit dhe nuk ka bërë rezistencë. Bashkë me të u ndaluan edhe 2 persona të tjerë.

Arrestimi i Gjutes lidhet me disa shpërthime në Tiranë mes të cilave edhe ai i farmacisë në pronësi të të atit të ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

Por po ashtu prej kohësh po hetohet edhe për mesazhet kërcënuese në drejtim të ministrit Tahir më 9 maj ku i shkruhej që “Nëse merresh me familjen Gjuta, do ta pësosh”.