Ajo është mjaft e re në moshë, por kjo nuk e ka penguar talentin e saj të jetë i dukshëm.

Këngëtarja shqiptare me origjinë nga Gjilani i Kosovës ka zgjedhur të kalojë një pjesë të pushimeve të saj në plazhet e jugut të Shqipërisë.

Në disa foto të postuara në profilin e saj në Instagram, e reja Ramosaj shfaqet në formë shumë të mirë, duke u argëtuar dhe relaksuar në det.

Në fotot e mëposhtme do të gjeni pamje të saj, siç nuk e keni parë kurrë më parë. Më rroba banje, e shtrirë me shpinë mbi ujërat e kthjellëta të plazheve por edhe duke kryer sporte ekstreme e duke u hedhur nga lartësitë e shkëmbinjve.