41248

Këngëtarja Argjentina Ramosaj para disa kohësh pati lajmëruar se është shtatzënë.

Ndërsa tani, ajo ka postuar një fotografi në Instagram ku shihet se është së bashku me burrin e saj dhe në pah kishte vënë barkun e saj të cilin po e ledhatonte.

Argjentina ka treguar se ajo është në muajin e gashtë të shtatzanisë si dhe ka thënë se mezi pret që ta takojë djalin e saj.