Alba
Albatrit Muçiqi njihet si një nga këngëtarët më simpatik dhe më të pëlqyer nga femrat. Ai ka fansa më së shumti në kosovë, e sidomos në Prishtinë.

Por ka edhe nga ata fansa të cilët dinë ta kritikojnë. Gjatë postimit të një fotoje në Instagram Albatriti nuk ka marrë komente edhe aq të mira, gjersa një fanse i kishte shkruar: “I bukur po qenka shendoshur shume!!!”

Ndërkohë që Albatriti ka pak kohë që ka filluar edhe të shkojë në fitnes për të fituar linjat e tij të mëparshme.