er

Duket se Johnny Depp, ka qenë shkaku i sherrit mes dy kolegeve Nicole Kidman dhe Amber Heard në xhirimet e filmi më të ri.

“National Enquirer” ka raportuar se fituesja e “Oscar” dhe aktorja 31-vjeçare kanë patur një konflikt në xhirimet e filmit në Australi. Burimi , ka thënë për uebsajtin: “Nicole nuk i ka pëlqyer aspak mënyra se si Amber ka trajtuar mikun e saj, Johnny Depp gjatë divorcit të tyre. Kjo gjë bëri që Nicole të mos tregon respekt nga Amber si aktore, duke thënë se ajo më shumë vlerësohet për pamjen e saj sesa për talentin”.