Afer
Këngëtarja Afërdita Dresha e dimë se prej kohësh është në lidhje me hokeisitin e njohur çek, Jakub Kindl.

Pasi së fundmi ata nuk kanë qenë bashk, për shkak të një udhëtimi të Jakubit jasht vendit. Afërdita duket s emenjëherë e ka vërejhtur mungesën e tij, ajo ka postuar një foto teksa shihet ne shpatullat e tij dhe shkruan: “I miss my other half” (Më mungon gjysma tjetër).