Adriatik-Llalla-565x377
Vrasjet që kanë ndodhur në Fier dhe në Vlorë, sipas Prokurorit të Përgjithshëm janë larje hesapesh.

Në fjalën e tij në në analizën vjetore të Prokurorisë së Vlorës, Llalla tha se kanë ;idhje me ngjarje të tjera kriminale.

“Krimet në Vlorë e Fier janë të lidhura me ngjarje të tjera kriminale.

Problem mbetet pezullimi i hetimeve për mosgjetje të autorëve.

Në Vlorë e Fier ka një numër të lartë të vendimeve të pafajësisë”, ka thënë Llalla.