Adelina

Këngëtarja shkupjane ka vizituar këto ditë qytetin e Amsterdamit së bashku me të dashurin e saj.

Pas udhëtimeve dhe vizitave në vendet e ndryshme që ajo ka bërë atje, në sheshin e qytetit të Amsterdamit ajo është ndalur për të ushqyer ca pëlluma që ishin aty pranë.

Ajo është e ndjer aq e afërt me pëllumbat sa që edhe ata e kanë rrethuar menjëherë dhe i kanë hipu edhe mbi kokë. Këngëtarja vendosi që këtë foto ta postoi në Instagram.