Adelin

Këngëtarja Adelina Ismaili ka përkujtuar sot shenjëtoren e madhe, figurën e madhe shqiptare Nëna Terezë (Gonxhe Bojanxhiu) në 17 vjetorin e vdekjes së saj!

“Në gjak dhe origjinë, jam SHQIPTARE. E djeshmja iku. E nesërmja akoma s’ka ardhur. Kemi vetëm të sotmën. Le t’ia fillojmë!. Në përkujtim të 17 vjetorit të vdekjes fizike të Gonxhe Bojaxhiu – Nënë Terezës humaniste dhe Nobelistja e parë Shqiptare” – ka shkruar në fan page-in e saj zyrtar këngëtarja Adelina ismaili