auto_teuta1427378988

Gjinia e bukur ka zënë vend në parlament dhe po na e përgjysmon irritimin që kemi rreth ngjarjeve e diskutimeve që ndodhin brenda tij.Deputetet e parlamentit të Kosovës, nuk është se kanë nevojë tëmendojnë e të diskutojnë rreth ngjarjeve në vend, mjafton që ato të rrinë sa për t’u parë. Fundja, mungesën e ndikimit për të bërë ndryshime në të mirë të vendit e mbulon vetëm të qenurit joshëse në sytë e popullatës.Ne përmes njësive tona matëse e shumë prezise, përzgjodhëm 7 deputetet më joshëse të Kosovës.

1. Teuta Rugova

Jo vetëm gjaku presidencial e bënë Teuta Rugovën të kryesoj në listën e deputeteve më joshëse, edhe tiparet e saj fizike jane mjaft mjaft impresive.

2. Puhie Demaku

Bjonde, sykaltroshe dhe me një shikim të përdalur, Puhie Demaku s’ka si të mos jetë tërheqëse.

3. Duda Balje

Me vrapin e saj të njohur rreth parlamentit, Duda ka dëshmuar se është joshëse si nga para ashtu edhe nga pas.

4. Alma Lama

Përveç pamjes Alma është edhe njëfarë rebele. Së pari braktisi VV-në sepse nuk pajtohej me ta, tash është njësoj e pakënaqur edhe me LDK-në.

5. Margarita Kadriu

Me shikimin e saj prej një mësuseje joshëse, Margarita s’ka se si të mos hyjë në listën e bukurosheve parlamentare.

6. Albulena Haxhiu

Nëse kjo listë do të renditej vetëm sipas rendit alfabetik, atëhere Ablulena do ishte e para në këtë listë. Edhe për nga pamja ndoshta e meriton këtë pozitë, por megjithatë Teuta Rugova është e para.

7. Blerta Deliu

Nëse keni dyshime, duhet t`i shihni sërish foto e deputetes. Sidomos fotot nga plazhi ose palestra. Indeksonline