briseida
Briseida Shehaj ka dëshmuar sot në Prokurorinë e Shkodrës. Ajo është parë teksa ka hyrë në dyert e organit të akuzës në këtë qytet, teksa mësohet se ka qëndruar rreth 60 minuta aty ku është marrë në pyetje nga një prokuror.

“News24” raportin se ceshtje per te cilen ajo ka deshmuar ka te beje me nje padi të një ish-drejtori në Tatime. Agron Ramadani e akuzoi Shehajn për presion. Sipas tij ish-drejtoresha e ka kërcënuar më 30 dhjetor te vitit 2014.

Ramadani e ka paditur Shehajn për një rimbursim që ajo nuk e firmosi, rimbursim qe kapte vlerën e 10 milionë lekëve të reja. Çështja ende nuk është mbyllur dhe vazhdon të jetë në hetim.

Mësohet se Shehaj e ka mohuar akuzën e ngritur ndaj saj në Prokurori. Pak minuta pasi perfundoi deshmine ne Prokurori Shehaj i tha “Panorames” se ceshtja per te cilen u thirr ne Shkoder eshte ne hetim dhe nuk mund te jape detaje te tjera. Vetëm dy muaj pasi mori detyrën e re, si zëvendësministre e Zhvillimit Ekonomik, Briseida Shehaj ka dhënë dorëheqjen pak ditë më parë