Në 24 orët e fundit janë shënuar 53 raste të reja, të dala pas testimeve të bëra në personat e dyshuar.

Shifrat zyrtare jane bere publike sot gjate raportit ditor nga ana e Ministrise se Shendetesise, lidhur me situaten me te fundit te koronaviruisit ne vend.

Vijon te kete shtrime te reja, duke perfshire edhe moshat e reja, 30-40 vjecar. Aktualisht ne Infektiv jane 60 paciente, 7 ne terapi intensive dhe 2 te intubuar.