rrogozhine

Estref Halili, 22 –vjeçari që u vetëvar në burgun e Rrogozhinës, ishte arrestuar më 23 dhjetor. Ai ishte kapur me një cigare hashash dhe një thikë. Familjarët e konsiderojnë vdekjen e tij si një vrasje shtetërore. Estrefi u gjet i varur me xhaketën e tij në dritaren e tualetit të burgut. Ai u dërgua në spital, por nuk mundi të mbijetonte.

13173908-1183819564975501-742657220093991020-n_1483518677-151851